Voedingsbegeleiding bij PT-Tim

"Weight loss happens the moment you don’t give up"

Wat ik het belangrijkste vind, is dat je dieet vol te houden is. Als jij graag na het avondeten een stukje pure chocolade eet, dan ga ik dat niet schrappen. Zeker niet als dit jouw helpt om goed in balans te blijven. Je persoonlijke voorkeuren geef je vooraf aan en we kijken samen naar wat je op papier nodig zult hebben. Dit alles om een optimale energieniveau te bereiken. In 3 simpele stappen begeleid ik jou om een haalbaar en effectief voedingspatroon te creëeren:

Stap 1: Je krijgt duidelijke richtlijnen voor calorieën en macronutriënten, maar bent niet beperkt aan een rigide schema. Ik leer je flexibel te blijven en zelf keuzes te maken. Je zult zien dat je ‘dieet’ uiteindelijk niet eens als dieet meer aanvoelt.

Stap 2: In de app houdt je je eetpatroon bij. Naarmate de tijd vordert zal je ook afhankelijk van het doel, je calorie inname moeten aanpassen. En goede verdeling van de macro’s is hierin belangrijk.

Stap 3: Blijk je toch moeite te hebben met het aanpassen van je eetpatroon, dan kijken we samen naar waar we aanpassingen kunnen maken.

 

Stel niet uit, start met een Gratis Proefsessie

Vul daarom onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

PT-Tim in Aalten is een Personal Trainer waar jij je thuisvoelt, je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt. PT-Tim in Aalten is er voor iedereen, van jong tot oud. PT-Tim biedt jou niet alleen Personal Training, maar ook voedingsbegeleiding en -advies en online coaching. Maak nu gratis kennis met PT-Tim in Aalten door middel van een Gratis Proefsessie of doe de Lidmaatschapstest.

Over PT-Tim

Hoi, ik ben Tim! Lees hier wie ik ben en hoe ik jou kan helpen!

Voedingsbegeleiding bij PT-Tim

Voeding is cruciaal in het behalen van jouw fitness doelen, lees hier hoe PT-Tim jou hierbij kan helpen!