Over PT-Tim

Als klein blond jochie was ik altijd al sportief bezig, buiten voetballen, crossen, tennissen, skateboarden. Je kent het wel. 

Het voetballen ging nog even door, totdat ik omwille de tijd en gezinssituatie uiteindelijk op mijn 32e ben gestopt. Ruim tien jaar geleden ben ik naast mijn werk destijds als inkoper, voor de hobby iPhones gaan repareren. Dit was toen net in opkomst en de reparaties groeiden snel en mijn eigen zaak in de telecom was al snel een feit!

Nu tien jaar later doe ik dit nog steeds, maar de markt verandert en ik voel dat het werken vanachter een bureau niet helemaal meer bij mij past. Althans niet fulltime.

Twee jaar lang deed ik niets aan sport en al snel merkte ik dat mijn lijf zwaarder werd. Het ergste was nog dat ik me totaal niet fit voelde. Urenlang leerde ik via vele online video’s over krachttraining. Mijn enthousiasme steeg bij elke video en ik ontdekte dat je met krachttraining niet alleen veel kunt verbranden, maar je ook mentaal en fysiek sterker gaat voelen. 

Mijn doel was om eerst vet te verliezen om daarna massa te kweken. Echter als beginner kun je vaak beide tegelijk. Binnen drie maanden was ik acht kilo aan vet kwijt. Nooit eerder voelde ik mij zo fit! 

Maar ik heb wel gemerkt dat een goed schema en motivatie echt noodzakelijk is. Heb je niet het juiste schema, houdt je je progressie niet goed bij, verlies je je motivatie.

Dit allemaal bij elkaar opgeteld, maakte mij zo enthousiast dat ik mijn verhaal met mensen wil delen en anderen wil helpen hun doelen na te streven. Of dit nou gaat om afvallen, fit worden, aankomen (spiermassa) of groeien, ik help je er graag bij.

Voor vragen, neem eenvoudig contact met me op!

 

PT-Tim in Aalten is een Personal Trainer waar jij je thuisvoelt, je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt. PT-Tim in Aalten is er voor iedereen, van jong tot oud. PT-Tim biedt jou niet alleen Personal Training, maar ook voedingsbegeleiding en -advies en online coaching. Maak nu gratis kennis met PT-Tim in Aalten door middel van een Gratis Proefsessie of doe de Lidmaatschapstest.

Over PT-Tim

Hoi, ik ben Tim! Lees hier wie ik ben en hoe ik jou kan helpen!

Voedingsbegeleiding bij PT-Tim

Voeding is cruciaal in het behalen van jouw fitness doelen, lees hier hoe PT-Tim jou hierbij kan helpen!